Kış Kampanyası sloganını bu sene “Kış Güneşi Hediyeniz Olsun!” olarak belirleyen WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu Türkiye’deki kış yardımlarına Ankara’dan start verdi. WEFA, Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle Türkiye’deki yoksul çocuklara, yetimlere kışlık kıyafet yardımında bulunacak.
Türkiye’deki kış yardım çalışmalarını bu sene de Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile beraber yürütecek olan WEFA, bu ayın ortasında dağıtımlara başlayacak. Türkiye Diyanet Vakfı’nı ziyaret eden WEFA Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri kış yardımlarıyla ilgili olarak TDV Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık ile görüştü. Ziyaretin ardından bilgi veren WEFA Genel Başkanı Musab Aydın şu ifadeleri kullandı:
“TDV yetkilileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 2020/21 Kış Yardımı çalışmamızın startını Ankara’dan vermiş olduk. Bu sene Türkiye’deki kış yardımlarımızı Kayseri, Malatya, Afyon, Yozgat, Gaziantep, Tokat ve Trabzon illerinde TDV ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu illerde ihtiyaç sahibi çocuklara TDV iş birliğiyle çeşitli kışlık malzemeler hediye edeceğiz. Öte yandan kış yardımı çalışmalarımız Sivas, Gümüşhane, Edirne ve İstanbul’da da devam edecek. Bu anlamlı yardım çalışmamıza hayırseverlerimiz de bağışlarıyla destek verebilirler.”
Türkiye’deki Yetimlere Kışlık Kıyafet Yardımı
Yardım kampanyası çerçevesinde Türkiye’deki 5.000 çocuğa mont, bot, çorap, bere ile okul çantası, maske ve beslenme çantası hediye edilecek. Yardım çalışmalarından öncelikli olarak yetim çocuklar istifade edecekler.
Nasıl Bağış Yapabilirim?
Türkiye’deki çocuklara, yetimlere kışlık kıyafet yardımı yapmak isteyen hayırseverler +49 221 880 64 80 numaralı telefonu arayarak Tele-Bağış yoluyla da bağışlarını gerçekleştirebilirler. Ayrıca WEFA’nın hesap numarasına havale de yapılabilmektedir. Açıklama kısmına “ProjeNo 201035” yazılması gerekmektedir.
Öte yandan aşağıda yer alan formu doldurarak bağışınızı hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
