Genç WEFA üyeleri 14 Nisan Pazar günü WEFA Genel Merkez’de bir araya geldi.
Yaptığı farklı çalışmalarla bir yandan gençlere yardımlaşma bilincini aşılarken, diğer yandan da muhtaç coğrafyalardaki insanların ihtiyaçlarının giderilmesine vesile olan Genç WEFA, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu senenin ilk toplantısını 14 Nisan Pazar günü Almanya’nın Köln kentinde icra eden Genç WEFA, yeni çalışmalar hakkında Genç WEFA üyelerine bilgiler verdi.
Toplantı sonrası ayrıntılı bilgi veren Genç WEFA Başkanı Muhammed Medeni Boyacı, “Bugün Genç WEFA üyelerimizle bir araya geldik. 2018’de yaptığımız çalışmaları değerlendirirken, bu sene yapacağımız yeni projeler hakkında genç kardeşlerimize bilgiler aktardık. Öte yandan aramıza yeni katılan genç üyelerimizle tanışma fırsatını yakaladık. Her geçen gün çoğalan üye sayımız bizleri umutlandırıyor. Avrupa’nın farklı şehirlerinde ikâmet eden genç kardeşlerimiz yaptıkları çeşitli çalışmalarla Genç WEFA’nın faaliyetlerine destek vermektedir. Üyelerimiz henüz öğrenci olmalarına rağmen yetimlere yardım etmekte, ihtiyaç duyulan ülkelerde su kuyuları yaptırmaktadırlar. Bizim temel hedefimiz gençlere yardımlaşma bilincini aşılamak, onların ahlak ve vicdan gelişimlerine katkıda bulunmak. Bu yüzden genç kardeşlerimizin, yardım faaliyetlerine katkı sunması, bunun için emek vermesi bizler için çok kıymetli. İşte bu düşünce ışığında yeni gönüllüler, üyeler kazanmak için büyük bir heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.” sözlerini kaydetti.
WEFA’nın bu seneki ramazan kampanyasına da destek vereceklerinden bahseden Boyacı, “Geçen sene Genç WEFA üyelerimizden iki kardeşimiz Moğolistan’daki ramazan yardımlarına katılmışlardı. Bu sene de Kamboçya ve Filipinler’e gidecek, oradaki muhtaçlara hayırseverlerin emanetlerini ulaştıracağız.” sözlerini kaydetti.
Toplantı soru ve cevap bölümünden sonra sonra erdi.